150-jarig Jubileum

Op 2 januari 2021 bestaat de IJsklub Sneek 150 jaar. Absoluut iets om bij stil te staan.

Op dit moment is een werkgroep van vrijwilligers, onder bezielende leiding van Willem Altena bezig om allerlei feitjes, verhalen, foto’s en verslagleggingen te verzamelen om hiermee en prachtig jubileum boek samen te stellen. Hierover later meer.

Om dit jubileumboek te kunnen uitgeven is natuurlijk geld nodig. We hebben al een aantal bedrijven bereid gevonden om ons financieel te ondersteunen om dit boek te kunnen laten drukken op een manier dat het goed leesbaar maar vooral ook een lust voor het oog is door gebruik van mooie foto’s.

De ondersteunende bedrijven vind u onder aan deze pagina. Wilt u als bedrijf ook een financiƫle bijdrage leveren aan ons jubileumboek? Neem dan contact op met onze ledenadministrateur Stoffel Boersma ledenadministratie@ijsclubsneek.nl

Stad Sneek Assurantiƫn
Vonk werkt